top of page

Félagatal FSVf

Félagatal 2017

Nafn Skógræktarjörð 1 Aðalsteinn L. Valdimarsson Strandsel 2 Alain De Lot Bakki Brekkudal 3 Anna Sígríður Ólafsdóttir Heimabær Arnardal 4 Arlín Óladóttir Bakki Bjarnarfirði 5 Ásvaldur Magnússon Tröð 6 Auðunn Friðrik. Kristinsson Dvergasteinn 7 Auður Höskuldsdóttir Bær l 8 Barði Ingibjartsson Hestur 9 Bergsveinn Gíslason Mýrar 10 Bergur Torfason ( Hestur ) 11 Bjarni Maríus Jónsson Sæból Ingjaldssandi Ísafj-bæ 12 Bjarni S. Hákonarsson Hagi Vesturbyggð 13 Björg Karlsdóttir Skógar 14 Björgvin Sveinsson Innri Hjarðardalur Dýrafirði 15 Björn Birkisson Botn Súandafirði 16 Bríet Böðvarsdóttir Seftjörn 17 Brynjólfur Jónsson Klukkuland / Hólakot í Dýrafirði 18 Daði Viktor Ingimundarson Tannanes Önundarfirði 19 Dagbjartur Bjarnason Brekka Brekkudal 20 Edda Björk Magnúsdóttir Fremri Hjarðardalur Dýrafirði 21 Eiríkur Eiríksson Fell Dýrafirði 22 Eysteinn Gunnarsson Víðidalsá Strandabyggð 23 Guðmundur S. Björgmundsson Kirkjuból Valþjófsdal 24 Guðmundur Steinþórsson Lambadalur Dýrafirði 25 Guðrún Ágústsdótttir Hólasel Reykhólahreppi 26 Guðrún Angatýsdóttir Ármúli Ísafjarðardjúpi 27 Guðrún Steinþórsdóttir Brekka Brekkudal 28 Gunnar Örn Hauksson Borg Skötufirði 29 Gunnbjörn Óli Jóhannsson Kinnastaðir 30 Hafdís Sturlaugsdóttir Húsavík 31 Halldóra Játvarðsdóttir Miðjanes Reykhólahrepp 32 Hallfríður F. Sigurðardóttir Svanshóll 33 Haraldur Bjarnason Hagi ll 34 Helga Dóra Kristjánsdóttir Tröð Önundarfirði 35 Helga Guðný Kristjánsdóttir Botn Súandafirð 36 Helgi Árnason Alviðra lll Dýrafirði 37 Hildigunnur Guðmundsdóttir Auðkúla Arnarfirði 38 Hreinn Þórðarson Auðkúla Arnarfirði 39 Hugrún Kristinsdóttir Ytri-Veðrará 40 Jensína Ebba Jónsdóttir Hóll Önundarfirði 41 Jensína Pálsdóttir Víðidalsá Strandabyggð 42 Jóhann Björn Arngrímsson Oddi / Skarðshjallar 43 John Francis Zalewski Klukkuland / Hólakot í Dýrafirði 44 Jón Magnússon Skápadalur Vesturbyggð 45 Jón Magnússon Bær l 46 Jóna Valgerður Kristjánsdóttir Mýratunga ll Reykhólahrepp 47 Jósefína Gísladóttir Heimabær Arnardal 48 Kristín Álfheiður Arnórsdóttir Höfði 49 Kristján Guðmundsson Mýrartunga ll Reykhólahrepp 50 Lilja Magnúsdóttir Kvígindisfell Tálknafjarðarhreppi 51 Lúðvík Kaaber Klukkuland / Hólakot í Dýrafirði 52 Magnús Hringur Guðmundsson Hóll Önundarfirði 53 Magnús Rafnsson Bakki Bjarnarfirði 54 Marijke Colruyt Bakki Brekkudal 55 Matthías Lýðsson Húsavík 56 Naomi Bos Fell 57 Oddný Elínborg Begrsdóttir Hestur 58 Ólafur Ingimundarson Svanshóll 59 Ómar Dýri Sigurðsson Ketilseyri Dýrafirði 60 Orkubú Vestfjarðar hf Borg Arnarfirði 61 Patricia Ann Burk ( Bakki Bjarnarfirði ) 62 Rannveig Einarsdóttir Hvammeyri 63 Sæmundur Kr. Þorvaldsson Klukkuland / Hólakot í Dýrafirði 64 Sighvatur Jón Þórarinsson Höfði 65 Signý Ólafsdóttir Sandnes Selströnd 66 Sigurður V. Viggósson Litli Laugardalur Tálknafirði 67 Símon Viggósson Litli Laugardalur Tálknafirði 68 Skúli Skúlason Hagakot Laugardal 69 Snæbjörn G. Viggósson Litli Laugardalur Tálknafirði 70 Sólveig B. Magnúsdóttir Innri Hjarðardalur Dýrafirði 71 Steingrímur Jónsson 72 Steinþór Auðunn Ólafsson Fremri Hjarðardalur Dýrafirði 73 Stella Þ. Guðmundsdóttir Heydalur Heydalur ehf 74 Svanhildur Sigurðardóttir Mávatún Reykhólum 75 Svavar Gestsson Hólasel Reykhólahreppi 76 Þórarinn Ólafsson Skógar 77 Þórir Örn Guðmundsson Botn Dýrafirði 78 Þorsteinn Ingimundarson Tannanes Önundarfirði 79 Þorvaldur Stefánsson Otradalur Vesturbyggð 80 Tómas Sigurgeirsson Mávatún Reykhólum 81 Torfi Elías Andrésson Gileyri Tálknafjarðarhrepp 82 Tré ehf Klukkuland / Hólakot í Dýrafirði 83 Úlfar Ágústsson Heimabær Arnardal 84 Úlfur Þór Úlfarsson Heimabær Arnardal 85 Valdimar Haukur Gíslason Mýrar Dýrafirði 86 Vestinvest ehf Bakki Brekkudal 87 Vesturbyggð Vesturbotn Vesturbyggð 88 Viðar Már Matthíasson Ármúli Ísafjarðardjúpi

Skógræktarjörð Nafn ( Bakki Bjarnarfirði ) Patricia Ann Burk ( Hestur ) Bergur Torfason Alviðra lll Dýrafirði Helgi Árnason Ármúli Ísafjarðardjúpi Guðrún Angatýsdóttir Ármúli Ísafjarðardjúpi Viðar Már Matthíasson Auðkúla Arnarfirði Hildigunnur Guðmundsdóttir Auðkúla Arnarfirði Hreinn Þórðarson Bær l Auður Höskuldsdóttir Bær l Jón Magnússon Bakki Bjarnarfirði Arlín Óladóttir Bakki Bjarnarfirði Magnús Rafnsson Bakki Brekkudal Alain De Lot Bakki Brekkudal Marijke Colruyt Bakki Brekkudal Vestinvest ehf Borg Arnarfirði Orkubú Vestfjarðar hf Borg Skötufirði Gunnar Örn Hauksson Botn Dýrafirði Þórir Örn Guðmundsson Botn Súandafirð Helga Guðný Kristjánsdóttir Botn Súandafirði Björn Birkisson Brekka Brekkudal Dagbjartur Bjarnason Brekka Brekkudal Guðrún Steinþórsdóttir Dvergasteinn Auðunn Friðrik. Kristinsson Fell Naomi Bos Fell Dýrafirði Eiríkur Eiríksson Fremri Hjarðardalur Dýrafirði Edda Björk Magnúsdóttir Fremri Hjarðardalur Dýrafirði Steinþór Auðunn Ólafsson Gileyri Tálknafjarðarhrepp Torfi Elías Andrésson Hagakot Laugardal Skúli Skúlason Hagi ll Haraldur Bjarnason Hagi Vesturbyggð Bjarni S. Hákonarsson Heimabær Arnardal Anna Sígríður Ólafsdóttir Heimabær Arnardal Jósefína Gísladóttir Heimabær Arnardal Úlfar Ágústsson Heimabær Arnardal Úlfur Þór Úlfarsson Hestur Barði Ingibjartsson Hestur Oddný Elínborg Begrsdóttir Heydalur Heydalur ehf Stella Þ. Guðmundsdóttir Höfði Kristín Álfheiður Arnórsdóttir Höfði Sighvatur Jón Þórarinsson Hólasel Reykhólahreppi Guðrún Ágústsdótttir Hólasel Reykhólahreppi Svavar Gestsson Hóll Önundarfirði Jensína Ebba Jónsdóttir Hóll Önundarfirði Magnús Hringur Guðmundsson Húsavík Hafdís Sturlaugsdóttir Húsavík Matthías Lýðsson Hvammeyri Rannveig Einarsdóttir Innri Hjarðardalur Dýrafirði Björgvin Sveinsson Innri Hjarðardalur Dýrafirði Sólveig B. Magnúsdóttir Ketilseyri Dýrafirði Ómar Dýri Sigurðsson Kinnastaðir Gunnbjörn Óli Jóhannsson Kirkjuból Valþjófsdal Guðmundur S. Björgmundsson Klukkuland / Hólakot í Dýrafirði Brynjólfur Jónsson Klukkuland / Hólakot í Dýrafirði John Francis Zalewski Klukkuland / Hólakot í Dýrafirði Lúðvík Kaaber Klukkuland / Hólakot í Dýrafirði Sæmundur Kr. Þorvaldsson Klukkuland / Hólakot í Dýrafirði Tré ehf Kvígindisfell Tálknafjarðarhreppi Lilja Magnúsdóttir Lambadalur Dýrafirði Guðmundur Steinþórsson Litli Laugardalur Tálknafirði Sigurður V. Viggósson Litli Laugardalur Tálknafirði Símon Viggósson Litli Laugardalur Tálknafirði Snæbjörn G. Viggósson Mávatún Reykhólum Svanhildur Sigurðardóttir Mávatún Reykhólum Tómas Sigurgeirsson Miðjanes Reykhólahrepp Halldóra Játvarðsdóttir Mýrar Bergsveinn Gíslason Mýrar Dýrafirði Valdimar Haukur Gíslason Mýrartunga ll Reykhólahrepp Kristján Guðmundsson Mýratunga ll Reykhólahrepp Jóna Valgerður Kristjánsdóttir Oddi / Skarðshjallar Jóhann Björn Arngrímsson Otradalur Vesturbyggð Þorvaldur Stefánsson Sæból Ingjaldssandi Ísafj-bæ Bjarni Maríus Jónsson Sandnes Selströnd Signý Ólafsdóttir Seftjörn Bríet Böðvarsdóttir Skápadalur Vesturbyggð Jón Magnússon Skógar Björg Karlsdóttir Skógar Þórarinn Ólafsson Strandsel Aðalsteinn L. Valdimarsson Svanshóll Hallfríður F. Sigurðardóttir Svanshóll Ólafur Ingimundarson Tannanes Önundarfirði Daði Viktor Ingimundarson Tannanes Önundarfirði Þorsteinn Ingimundarson Tröð Ásvaldur Magnússon Tröð Önundarfirði Helga Dóra Kristjánsdóttir Vesturbotn Vesturbyggð Vesturbyggð Víðidalsá Strandabyggð Eysteinn Gunnarsson Víðidalsá Strandabyggð Jensína Pálsdóttir Ytri-Veðrará Hugrún Kristinsdóttir Steingrímur Jónsson

bottom of page